• Volejbalový turnaj

          • Dňa 16. novembra 2022 sme sa zúčastnili Volejbalového turnaja o pohár riaditeľky školy SOŠ ekonomiky, hotelierstva a služieb J. Andraščíka v Bardejove. Turnaja sa zúčastnilo 9 základných škôl, v celkovom poradí sa naša škola umiestnila na peknom štvrtom mieste. Školu reprezentovali: Nikoleta Nováková, Zuzana Babčáková, Kristína Mochnacká, Peter Rohaľ, Richard Štofko, Alex Micheľ, Ján Renčko, Simeon Feňo a Veronika Zoľaková.

            Všetkým súťažiacim blahoželáme.

                                                                                                                                JK

          • iBobor - výsledky informatickej súťaže

          • Celoslovenská informatická súťaž prebiehala v  týždni od 7. – 11. novembra aj v našej škole. Hlavným cieľom súťaže bolo podporiť záujem o informačné a komunikačné technológie (IKT) u všetkých žiakov. Súťaž iniciovala v deťoch využívanie IKT, posmelila ich v intenzívnejšom a kreatívnejšom používaní moderných technológií pri učení sa. Do súťaže sa zapojilo 64 žiakov . Úspešnými riešiteľmi úloh sa stali:

                v kategórii Drobec: Eleška Džundová, 2. ročník

            v kategórii Bobrík: Lea Lindnerová, 4. ročník

            v kategórii Kadet: Frederik Hanko, 8. ročník

            Srdečne im gratulujeme.                                                                                                      ĽR

          • Olympiáda zo slovenského jazyka a literatúry

          • Dňa 13. 10. 2022 sa uskutočnilo v Základnej škole v Kružlove školské kolo Olympiády zo slovenského jazyka a literatúry. V online teste mali žiaci 8. a 9. ročníka možnosť uplatniť   čitateľskú gramotnosť a vedomosti zo slovenského jazyka a literatúry. V ďalších dvoch častiach súťaže využili žiaci svoje komunikačné zručnosti pri tvorbe a prezentácii ústneho prejavu a schopnosť samostatne tvoriť text pri transformácii textu. Víťazkou súťaže sa stala Nikoleta Nováková, žiačka 9. ročníka. Na 2. mieste sa umiestnil Richard Štofko, žiak 8. ročníka, na 3. mieste Veronika Zoľaková, žiačka 9. ročníka.

                                                                                                             I. O.