• Valentínske srdiečka

          • Určite všetci vieme, že 14. februára má sviatok sv. Valentín, ktorý je patrónom nielen  zamilovaných, ale aj milujúcich rodičov, priateľov a spolužiakov. Deti v ŠKD si tento deň pripomenuli šitím srdiečok, kde si zároveň rozvíjali zručnosti, kreativitu a zažili radosť z vytvárania vlastného výrobku.

                                                                                                                                         D. L.

             

          • Strelecká liga žiakov základných škôl v šk. roku 2023/2024

          • Od 23. novembra 2023 do 15. februára 2024 sa konala na základnej škole v Gaboltove strelecká liga starších a mladších žiakov v streľbe zo vzduchovej pušky. Súťaže sa zúčastnili aj naši žiaci. V celkovom hodnotení si v kategórii mladších žiakov vystrieľal Matej Benka-Rybár 3. miestoFrederik Hanko v kategórii starších žiakov skončil na peknom druhom mieste.

            V súťaži družstiev sme obsadili 3. miesto v zložení Lenka Bučková (7.roč.), Jakub Luščák (9. roč. ) a Frederik Hanko (9. roč.). Súťažiacim žiakom ďakujeme za vzornú reprezentáciu školy a veríme, že aj v budúcnosti sa budeme tešiť z ich úspechov.                            J. K.

          • Workshop o finančnej gramotnosti

          • Rozvíjanie finančnej gramotnosti je nevyhnutnou podmienkou na získanie vedomostí a upevnenie zručností v úspešnej orientácii v osobných financiách a pre správne finančné rozhodovania. Práve z tohto dôvodu Stredná odborná škola ekonomiky, hotelierstva a služieb J. Andraščíka  v Bardejove zorganizovala, dňa 15. februára 2024, pre žiakov 9. ročníka workshop zameraný na získanie informácií a kompetencií v oblasti finančnej gramotnosti, ktorého sa zúčastnili aj naši žiaci.                                                     M.L.

             

          • Karneval

          • Dňa 09. 02. 2024 sa v našej základnej škole konal dlho očakávaný karneval. Z našich detí sa stali superhrdinovia, princezné, zvieratká, čarodejníci...

            Veselá zábava a zaujímavé hry nás sprevádzali celý deň, pričom sme sa opäť preniesli do sveta rozprávok, zábavy a tanca.

                                                                                                 D.L.