• Olympiáda v anglickom jazyku

          • Školské kolo olympiády v anglickom jazyku sa na našej škole uskutočnilo 13. novembra 2023 s účasťou 7 študentov. Žiaci najprv vypracovali test s rôznymi úlohami, ktoré preverili slovnú zásobu, čitateľskú gramotnosť a používanie jazyka v praxi. Druhá časť skúšky sa konala ústnou formou. Našu školu na okresnom kole anglickej olympiády v Bardejove budú reprezentovať žiačky Anna Mária Knapová a Vanessa Barlogová z 9. triedy. Víťazkám blahoželáme!

                                                                                                                                 J.R.

          • Vystúpenie pre seniorov

          • Tak ako každý rok, tak aj tento rok žiaci potešili našich milovaných starých rodičov v Kultúrnom dome v Kružlove a v Lipovom dome  pesničkami, tančekmi a milým slovom. Odmenení boli vrelým potleskom.     

             

                                                                                                                                                             J.L.

          • OKRESNÉ KOLO OLYMPIÁDY ZO SLOVENSKÉHO JAZYKA A LITERATÚRY

          • Každoročne sa v ZŠ Kružlov uskutočňuje olympiáda, v ktorej žiaci nepreukazujú svoje pohybové nadanie, ale schopnosť komunikovať, porozumieť, efektívne a správne využívať jazyk v jeho písomnej a ústnej forme, schopnosť zrozumiteľne a tvorivo sformulovať a prezentovať svoje myšlienky a nápady pred publikom.

            V tomto školskom roku sa v školskom kole tejto súťaže na 3. mieste umiestnil Frederik Hanko, žiak 9. ročníka, na 2. mieste sa umiestnila Natália Nováková, žiačka 8. ročníka. Víťazkou a  postupujúcou do okresného kola súťaže sa stala Veronika Daňková, žiačka 9. ročníka, ktorá 15. novembra 2023 reprezentovala našu školu v okresnom kole súťaže v Bardejove , kde získala krásne 2. miesto. K úspechu jej srdečne blahoželáme!

                                                                                                                                      I.O.

          • Prehadzovaná

          • Aj v tomto školskom roku sa naši žiaci 6. a 7. roč. zúčastnili turnaja v prehadzovanej v Bardejove. V silnej konkurencii ôsmich tímov si vybojovali 3. miesto. Pri žrebovaní tomboly sa usmialo šťastie  a domov sme si odnášali aj peknú volejbalovú loptu. 

                                                                                                                               LR